El ritme de la percussió omple el parc de Can Solei en la tercera edició del festival Beatbration

El ritme de la percussió omple el parc de Can Solei en la tercera edició del festival Beatbration
Judit Larios
10/06/2023 - 13:35

Badalona - El batec dels tambors, timbes i altres instruments com l'agogó ressonen aquest dissabte al Parc de Can Solei i Ca l'Arnús en el festival de percussió Beatbration. La seva tercera edició ha arrencat al matí amb una classe de batucada de samba reggae i s'allargarà durant tot el dia amb activitats i concerts.

Prop d'un centenar de persones s'ha inscrit a la classe impartida pel percussionista madrileny Huberto Morales. Organitzat per l'associació cultural Vibra, el festival reuneix diversos grups de batucades de Badalona i de ciutats properes per crear germanor entre ells. Alhora, pretén captar l'interès de noves persones perquè s'animin a provar aquesta disciplina.

A la tarda tindrà lloc una mostra de batucades i activitats com capoeira o acro-ioga. També es duran a terme diversos concerts fins a les 2 de la matinada, entre els quals la coral Oh Happy Singers, la batucada Hakuna Masamba i la dj de reggae Tropical Mystic.

El soroll constant de la batucada, però, ha provocat les queixes d'alguns veïns. Des de l'organització lamenten les molèsties causades i assenyalen la dificultat de trobar un espai que no estigui massa aïllat per poder atraure públic i on, alhora, la contaminació acústica no perjudiqui ningú.