El sindicat SIP-Fepol, molest per les obres realitzades al nou despatx del regidor de Seguretat

El sindicat SIP-Fepol, molest per les obres realitzades al nou despatx del regidor de Seguretat
Sílvia Villarroel
15/05/2024 - 17:03

Badalona - El sindicat SIP-Fepol de la Guàrdia Urbana de Badalona s'ha reunit amb el regidor de Seguretat Ciutadana, Juan Manuel Ruiz, per traslladar-li el malestar de la plantilla per les obres realitzades al seu nou despatx a la comissaria de Turó d'en Caritg.

El govern local per la seva banda, assegura que el regidor no tenia despatx a la comissaria fins fa pocs dies, i que el despatx és “discret” i no és pas “luxós”.

El sindicat va demanar una trobada després d'assabentar-se pels seus afiliats, que hi havia hagut una remodelació a dependències de la Guàrdia Urbana. Davant la sorpresa sobre aquest fet, el portaveu del sindicat, Joan Marc Zamora, li va manifestar al regidor que hi ha altres prioritats com les millores del material i els mitjans per al dia a dia dels agents, així com inversió a la prefectura; perquè hi ha moltes mancances a les estances, on no hi ha calefacció ni aire condicionat.

En aquest sentit, el govern local afirma que s'està finalitzant el projecte tècnic per posar una nova climatització i instal·lacions de baixa tensió elèctrica, i que el pas següent, asseguraven seria la licitació per executar els treballs, pels quals es destinarà un milió i mig d'euros.
Des de SIP-Fepol asseguren que encara insistiran perquè és urgent, diuen, que es millorin les condicions laborals dels agents base del cos policial.