Els Dracs comencen la temporada amb dues semifinals

Els Dracs comencen la temporada amb dues semifinals
Paula Reverter / Ferran Vinaixa
13/11/2023 - 23:07

Badalona - Els Badalona Dracs han guanyat el primer partit oficial de la temporada corresponent als quarts de final de la Copa d'Espanya de futbol americà. La semifinal serà en 15 dies contra els Pioners de L'Hospitalet en el primer 'clàssic' de la temporada. Per arribar a la semifinal els de Badalona van haver de superar als Barcelona Pagesos, i ho van fer amb un contundent 34 a 6.

dracspagesossanwiitch
Foto: @DavidCarballal

La primera part ja va estar dominada pels badalonins mantenint als Pagesos a zero i anotant fins a 3 touchdowns per part d'Eric Ladero, Ivan Caballero i Guillem Visent. En la segona meitat els Pagesos van pujar la intensitat i van aconseguir una anotació, però els Dracs van reaccionar ràpidament amb un touchdown inversemblant amb passada amb rebot de Sergi Gonzalo a David Martínez que va meravellar al públic present a la Travessera de Montigalà.

dracspagesosinterference
Foto: @DavidCarballal

Amb aquesta victòria els Dracs es classifiquen per la semifinal de la Copa d'Espanya que jugaran d'aquí a 15 dies contra els Pioners de l'Hospitalet. Els Pioners van donar la sorpresa en els quarts de final en eliminar a tot un candidat el títol, els Osos de Madrid. Ho van fer amb pròrroga inclosa i per un ajustat 10 a 12.

dracspagesosodefense
Foto: @DavidCarballal

Abans, però els Dracs jugaran dissabte vinent una altra semifinal, la de la Copa Catalana contra els Reds de Terrassa també a Badalona (18h), un títol que els badalonins han guanyat 12 vegades.