Es tala un arbre centenari ubicat en una finca particular del carrer Colom al barri del centre

Es tala un arbre centenari ubicat en una finca particular del carrer Colom al barri del centre
Redacció
02/11/2023 - 15:45

Badalona - Expectació entre el veïnat del carrer Colom, al barri del Centre, per la tala d'un eucaliptus centenari ubicat en una finca particular aquest dijous al matí. Els operaris han explicat que una immobiliària ha adquirit la finca i que l'arbre seria un impediment per continuar edificant.
Al llarg d'aquest dijous es preveu que els treballs per a la tala de l'eucaliptus del carrer Colom hagin acabat, tot i que l'empresa responsable té permís per fer-ho fins demà. Un permís concedit per l'Ajuntament de Badalona després que els propietaris de la finca on hi ha l'arbre en demanessin la llicència corresponent i, per tant, disposen de tots els permisos en regla. Es tracta d'un eucaliptus al qual els veïns en donen molt de valor tant pel fet que sigui centenari com per la seva importància al patrimoni natural de la ciutat. És per això que molts ciutadans s'han apropat al carrer Colom, fins i tot s'ha fet una crida veïnal per xarxes socials, per mostrar el seu rebuig a la tala d'aquest arbre. Altres, però, consideren que la tala era necessària per seguretat.
Per tal de garantir la seguretat dels veïns, el carrer ha quedat tallat al trànsit aquest dijous i també n'ha quedat prohibit el pas de vianants.