Filmets Pro: Masterclass de la creadora d'animació Sílvia Cortés

Filmets Pro: Masterclass de la creadora d'animació Sílvia Cortés
Laia Martínez
26/10/2023 - 18:20

CC El Carme, Badalona - La passió per allò que fas mou muntanyes. I això és el que ha volgut transmetre la directora i creadora de projectes d'animació Sílvia Cortés als alumnes de l'Escola d'Art Pau Gargallo, que aquesta tarda han gaudit de la seva masterclass al Centre Cultural El Carme. Aquesta sessió forma part de les activitats paral·leles del Festival Filmets.

La Sílvia Cortés té molt clar que els inicis en aquest món no són fàcils, i per això és tan necessari posar-li passió i esforçar-se.

Sílvia Cortés

El 2018, la Sílvia i la Marta Alonso van fundar la productora Teidees Audiovisuals i d'aquí han sortit projectes d'animació, documentals o vídeos breus. Durant aquesta masterclass, la cinquantena d'alumnes de l'Escola d'Art Pau Gargallo han après, entre altres temes, a entendre la complexitat que s'amaga darrere dels projectes que, a priori, semblen simples, com passa a la seva sèrie 'Jasmine i Jambo'.

2018_0720_06481200

De fet, és un producte en el qual hi ha participat una exalumna de la Pau Gargallo que, després del nivell mostrat durant les seves pràctiques, va ser contractada a Teidees Audiovisuals. En aquesta sessió, la directora ha fet un recorregut d'aquesta última sèrie.

Sílvia Cortés

'Jasmine i Jambo', la pel·lícula, és el següent projecte important d'aquesta productora. Quan aconsegueixin el finançament, començaran amb la producció de l'animació i esperen que surti a la llum abans d'acabar el 2025.

Altres activitats paral·leles del Filmets Pro: ¡MUEVE TU CORTO! Aquest divendres 27 de octubre (16 hores).

📺 Badalona Notícies del 26 d'octubre: