Guanyem Badalona demana a la Generalitat que intervingui per posar solució al cas de Can Bofí Vell

Guanyem Badalona demana a la Generalitat que intervingui per posar solució al cas de Can Bofí Vell
Laura Valverde
29/04/2024 - 15:03

Badalona - Guanyem Badalona també ha sol·licitat a la Generalitat que intervingui per posar solució al cas. Ho ha fet en una reunió amb el conseller de Drets Socials, Carles Campuzano. Segons el grup municipal, els veïns de Badalona es veuen abocats a tenir menys drets que la resta de la ciutadania, a causa de les decisions, afirmen, que pren l'alcalde de la ciutat. Recorden que la llei de drets socials obliga els ajuntaments a donar resposta al sensellarisme.

Sabater assegura que les decisions de l'alcalde de Badalona són «excuses de mal pagador». Així, segons el grup municipal, ha tancat un servei i ha deixat a la gent abocada al carrer. A més, assenyalen que els veïns de Badalona es veuen abocats a tenir menys drets que la resta de la ciutadania, a causa de les decisions que pren l'alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol.

  • Dolors Sabater, presidenta del grup municipal Guanyem Badalona:

La decisió, asseguren, no contempla que la Llei de Drets Socials obliga els ajuntaments a donar resposta a la situació de sensellarisme de la ciutat. És per això, que demanen implicació del govern de la Generalitat per, segons, Guanyem Badalona, evitar que es desmantellin els pocs serveis socials que s'ofereixen a la ciutat.