Ja són 80 els afectats per les clíniques Dorsia de Badalona i Manresa

Ja són 80 els afectats per les clíniques Dorsia de Badalona i Manresa
Jordi Ribàs
15/01/2024 - 20:24

Badalona - El nombre d'afectats per les sucursals de les clíniques Dorsia a Manresa i Badalona s'eleva a 80, i entre tots ells reclamen fins a 300.000 euros. La plataforma d'afectats critica que encara no han rebut cap notificació per part dels responsables, i apunten que no tots els clients estan disposats a continuar els tractaments des de l'empresa matriu, tal com se'ls ha ofert.

Així ho ha exposat aquest dilluns la badalonina Carla Navarro, qui en els darrers dies s'ha convertit en la cara visible dels afectats. Navarro ha explicat també que la plataforma d'afectats encara està decidint amb els seus advocats les pròximes accions legals. Això sí, Navarro alerta que, encara que sigui ella sola, té la intenció de denunciar la sucursal Dorsia a Badalona per evitar que els propietaris puguin reobrir a una altra ciutat i estafar, diu, a més gent.

Recordem que l'Organització de Consumidors i Usuaris ha emès un llistat de recomanacions pels afectats, com ara que recopilin tota la documentació que pugui demostrar la vinculació amb la clínica. A més, en el cas que d'haver sol·licitat un crèdit vinculat al contracte de servei, assenyalen que cal dirigir-se per escrit a l'entitat financera per anul·lar el crèdit argumentant que s'ha prestat el servei ofert per Dorsia.