La FEB defineix aquest 2023 com a complicat per al sector empresarial i està a l'expectativa del vinent

La FEB defineix aquest 2023 com a complicat per al sector empresarial i està a l'expectativa del vinent
Sara Nicolàs / Laia Martínez
13/12/2023 - 17:08

Badalona - La Federació d'Empresaris de Badalona defineix aquest any com a complicat, a causa de la inflació i els alts costos de les matèries primeres, que han afectat el sector. És el balanç que han fet durant el dinar d'empresaris, celebrat aquest migdia al BCIN.

DINAR EMPRESARIS FEB 1

Els anys de pandèmia, sumats a una anterior crisi i els conflictes bèl·lics actuals a escala internacional han provocat que el sector empresarial pateixi una situació complexa aquest 2023. Són paraules del president de la FEB, qui afronta l'any vinent amb incertesa, perquè, diu, és difícil preveure com evolucionarà.

És una situació de més o menys estabilitat

Josep Maria Puente, president de la FEB

Entre els convidats al dinar, també hi havia la directora de la Fundació Badalona Capaç, qui demana per aquest nou any continuar creixent com a entitat, sobretot amb el centre d'inserció a l'empresa ordinària.

Montse Cañizares, directora de la Fundació Badalona Capaç

Aquesta trobada d'empresaris ha comptat amb la presència de l'alcalde de Badalona, qui ha posat en valor el mercat empresarial de la ciutat. Ha emfatitzat el treball de l'Ajuntament per posar-se al costat d'aquells ciutadans que volen crear i donar llocs de treball.

Xavier Garcia Albiol, alcalde de Badalona

En aquest sentit, des de la FEB valoren, diuen, les paraules d'esperança de l'alcalde per reactivar la ciutat.