La Fundació Badalona Contra el Càncer preveu aplegar 150 persones al Sopar de Blanc

La Fundació Badalona Contra el Càncer preveu aplegar 150 persones al Sopar de Blanc
Àlex Sisó
31/05/2023 - 21:05

Badalona - El pròxim 17 de juny tindrà lloc el Sopar de Blanc de la Fundació Badalona Contra el Càncer. Serà a les 21 hores al Club Nàutic Bètulo i l'únic requisit és vestir de blanc i ser solidari amb un donatiu de 40 euros en benefici de la recerca i el tractament contra la malaltia.

L'acte solidari, que va començar a organitzar-se l'any 2010, va patir un parèntesi de quatre anys en primera instància per malaltia dins la fundació i després per l'arribada de la COVID. Miquel Carreras, president de la Fundació Badalona Contra el Càncer, ha explicat al Badalona Matí com gestionen les donacions amb l'Institut Català d'Oncologia.

Al sopar de Blanc no hi faltarà el ball, el bany a la piscina i enguany, com a novetat, un sorteig de productes gentilesa de diversos comerços de la ciutat. Es preveu que a la vetllada hi assisteixin unes 150 persones. Tothom qui vulgui apuntar-s'hi per aportar el seu gra de sorra en la lluita contra el càncer, ja pot fer la seva reserva al carrer Germà Bernabé 2 de Badalona o trucant als telèfons 654.23.78.44 / 652.586.889