Decepció gegant de la Penya que jugarà a Ulm els vuitens (94-80)

Xavi Ballesteros
07/02/2024 - 20:53

Riga (Letònia) - La Penya ha punxat a la pista del Prometey en un partit increïble perquè dominava de 15 punts al tercer quart (50-65) però incomprensiblement s'ha enfonsat, ha deixat de defensar i ha encaixat un parcial de 44-12 definitiu (94-77). Amb aquesta derrota el Joventut perd el factor pista a vuitens que serà a partit únic a la pista del Ratiopharm Ulm el 5 o 6 de març. Els verd-i-negres han fet uns primers 20 minuts amb poca intensitat defensiva ni agressivitat, una tònica predominant en els últims enfrontaments. Però l'encert en el llançament exterior, amb un 9/15 triples al primer temps, li ha permès anar al vestidor per davant (47-53) amb Evans com a motor (12 punts), Ruzic imparable (3/3 triples) i Vives tornant a jugar dos mesos després. Al tercer quart semblava que els de Carles Duran canviaven absolutament la mentalitat i tenien contra les cordes al Prometey (50-65). Però li ha donat vida a l'equip ucraïnès que ha entrat en el matx i la Penya s'ha enfonsat estrepitosament fins el punt de perdre el partit. Decepció majúscula i ara tocarà guanyar a domicili si vol arribar a la final.