La Unificació de Llefià perd una oportunitat d'or

Ramon Duran / Ferran Vinaixa
22/05/2023 - 22:09

Badalona - La Unificació de Llefià va perdre 0 a 1 contra l'Unió Atlètica Horta i es complica el seu accés a la Superlliga catalana per la pròxima temporada. Queda encara una jornada de lliga però l'equip de LLefià no depèn només d'ell mateix. Calia guanyar i el conjunt de Toni Centella ho va intentar fins al final , però principalment les bones aturades del porter visitant Aleix Ruiz, van impedir que els badalonins poguessin ni tan sols puntuar en el partit jugat al Municipal de Llefià. El primer temps va ser més igualat , però en el minut 35, l'Horta es va avançar amb una diana de Jordi López. Aquest gol va fer mal a la Llefià, que va haver d'ordenar idees al descans. En el segon període, la Unificació va sortir decidida a igualar el matx, però aquí va començar el recital de l'arquer visitant , que va aturar un cop darrere l'altre tots els intents dels locals. Ara, caldrà guanyar el darrer partit de lliga al camp del Rubí, i esperar alguna punxada dels equips que ara mateix estan per damunt a la classificació. Una altra opció per la Unificació de Llefià serà que els dos millors sisens de la primera catalana puguin tenir opcions d'ascens, tot i que ara mateix és complicat.