'L'any de les falses promeses', així defineix En Comú Podem el primer any d'Albiol

'L'any de les falses promeses', així defineix En Comú Podem el primer any d'Albiol
Àlex Sisó
17/06/2024 - 20:07

Badalona - La presidenta de Badalona En Comú Podem, Aïda Llauradó, ha fet balanç del primer any de mandat de Xavier Garcia Albiol, un periode que qualifica com 'l'any de les falses promeses'. Posa com a exemples la no aprovació del contracte de neteja, la imposició d'una taxa de residus de 108 euros anuals per llar, l'augment de la criminalitat i el tancament de serveis públics com Can Bofí Vell o la biblioteca de Can Casacuberta.

Els comuns també critiquen que el govern del PP hagi estat incapaç, afirmen, de publicar un calendari per a la construcció de les noves escoles públiques Ventós Mir i Badalona Port, així com de l'escola bressol Montigalà. Segons Aïda Llauradó, lluny de fer la volta a la ciutat, només ha fet que degradar-la i empitjorar-ne la gestió.

Aïda Llauradó, presidenta de Badalona En Comú Podem


A parer d'En Comú Podem, la majoria absoluta del PP només ha servit perquè l'alcalde faci el que defineixen com a 'polítiques d'aparador', on el mocador de les festes de maig i la contractació de l'arbre de Nadal han estat, diuen, una prioritat. També critiquen que l'executiu local hagi anunciat mesures com l'asfaltatge de carrers sense una perspectiva mediambiental i de transformació de ciutat.