L'EMMB arrenca el curs sense climatització i convivint amb el soroll de les obres veïnes

L'EMMB arrenca el curs sense climatització i convivint amb el soroll de les obres veïnes
Judit Larios
18/09/2023 - 21:32

Badalona - L'Escola de Música Moderna de Badalona ha començat el curs aquest dilluns i, tot i els esforços de les darreres setmanes, no ho ha pogut fer en condicions òptimes. Mentre encara no ha pogut refer-se del robatori que va patir a l'agost, ara se li suma el soroll de les obres que s'estan fent al solar contigu.

Les primeres classes del curs han hagut de fer front a una doble molèstia. D'una banda, la calor, ja que la climatització d'una part de l'edifici està afectada pel robatori de tres aparells d'aire condicionat. D'altra banda, el soroll de les obres que hi ha a tocar, que fan que obrir les finestres no sigui una solució. Tot això, mentre els lavabos de la planta baixa continuen fora de servei després que els lladres també s'enduguessin cables elèctrics i canonades d'aigua. Les reparacions i mesures provisionals en les quals treballa l'Ajuntament no han arribat a temps per a l'inici de curs. La promesa és que abans que comenci l'hivern ja s'haurà instal·lat el sistema de calefacció.

Precisament, les obres s'estan duent a terme al solar on, fa un mes, una iniciativa veïnal va proposar construir-hi un auditori municipal. La direcció de l'EMMB assegura desconèixer què s'hi està construint i si l'Ajuntament està estudiant la idea. Això sí, els músics del centre no dubten que cal aprofitar l'enderroc de l'antiga fàbrica per disposar d'aquest equipament a la ciutat.

Classe EMMB

lavabos EMMB