'Les botifarres no es punxen i s'han de cuinar amb l'oli fred'

'Les botifarres no es punxen i s'han de cuinar amb l'oli fred'
Mar Martínez
03/07/2025 - 14:38

Centre - Tres quarts de segle és, avui dia, per a qualsevol negoci, tot un motiu de celebració. Més encara si es tracta d'un establiment d'arrels familiars. A Badalona, les xarcuteries Margenat fa setanta-cinc anys que omplen les llars de sabor dels derivats del porc, tot i que també toquen pollastre, vedella i menjars preparats.

Margenat 75 anys 3 dependent
Foto: Badalona Comunicació.
Margenat 75 anys 1 sobrassada
Foto: Badalona Comunicació.

Fins al moment, ho han fet possible tres generacions.

La xarcuteria va començar a la Plaça Vella i va tenir parada a la plaça del Sol. En l'actualitat compta amb dues botigues al centre de la ciutat.

En el següent reportatge, recollim els testimonis dels diferents protagonistes d'aquest negoci local: