Les majories s'imposen també als resultats municipals a la comarca

Les majories s'imposen també als resultats municipals a la comarca
Emma Teixidó Rey
29/05/2023 - 00:05

Badalona Comunicació - Fins a 4 majories absolutes s'han assolit en aquestes eleccions municipals a la comarca del Barcelonès Nord. A la majoria d'Albiol a Badalona s'hi sumen les majories socialistes a Santa Coloma de Gramenet, amb Parlon al capdavant, i a Sant Adrià de Besòs, amb Filo Cañete. La quarta majoria absoluta en els 5 municipis d'aquesta àrea d'influència l'aconsegueix l'associació d'electors Junts per Tiana.

A Santa Coloma de Gramenet repeteix liderant les votacions el PSC de Núria Parlon que guanya per majoria amb 17 regidors. ERC amb Gabriel Rufián se situa com a segona força política amb 4 regidors, seguit de Ciutadans, Partit Popular i Vox amb 2 regidors cada formació. Precisament les dues darreres formacions, PP i Vox, entren de nou al ple.

santaco

A Sant Adrià de Besòs obté la majoria absoluta, amb 11 regidors, el Partit dels Socialistes de Catalunya amb Filo Cañete al capdavant. Esquerra Republicana obté 3 regidors, els mateixos que el Partit Popular. Vox entra al consistori amb 2 representants, els mateixos que Sant Adrià En Comú Podem.

sant adria

A Tiana s'imposa també per majoria la formació de caràcter local, Junts per Tiana, liderada per Isaac Salvatierra que obté 8 regidors del 13 que conformen el ple municipal. La segona força política tianenca és el PSC amb dos regidors, seguit d'Esquerra Republicana i Junts per Catalunya com a tercera i quarta força, amb un regidor cada un, mentre que el Partit Popular, guanya també un regidor, amb el que aconsegueix després d'anys altra cop representació al consistori tianenc.

tiana

A Montgat dues forces han vist igualats els seus resultats en regidors. D'aquesta manera ERC, capitanejada per Rosa Funtané, i el PSC d'Andy Absil han aconseguit 4 regidors cada un. Es planten com a tercera i quarta força política la formació local Som de Montgat amb tres regidors, els mateixos que Junts per Catalunya. Montgat En Comú Podem obté dos regidors, mentre que Valents entra al ple de Montgat amb un representant.

montgat