L'exposició itinerant a bord de l'Open Arms arriba aquest dimecres a Barcelona

L'exposició itinerant a bord de l'Open Arms arriba aquest dimecres a Barcelona
Laia Martínez / Agència
20/11/2023 - 16:00

Barcelona - L'exposició flotant i itinerant 'El Mar, la frontera més ampla' que viatja a bord de l'Open Arms amarrarà aquest dimecres 22 de novembre al Port de Barcelona, després d'inaugurar-se la setmana passada a Palamós. Amb aquesta mostra, gratuïta i amb visites guiades, es pretén visibilitzar les vulneracions dels drets humans de les persones que migren.

Al llarg de l'exposició es donaran a conèixer els motius que provoquen la migració forçada, les complicacions que pateixen per accedir a vies segures i les traves burocràtiques per començar de nou a Catalunya. En cada port se celebra un acte per homenatjar la tasca del teixit social en defensa dels drets humans.

OPEN ARMS RESCAT MEDITERRANI
@openarms_fund

Reconeixements:

En el Moll de la Fusta de Barcelona, es reconeixerà la tasca de Paulina Blanco de Fundació Enllaç, Felipe Martínez Torres d'End Fossil, Aziz Faye del Sindicat Popular de Venedors Ambulants-Top Manta i Jesús Martínez, Montserrat Giral Pascual i Lluís Prat Viñas de la comunitat educativa de l'escola Rosselló-Pòrcel de Santa Coloma de Gramenet, la primera escola pública que va utilitzar el català com a llengua vehicular.

És una exposició que s'emmarca en la commemoració del 75è aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans, que organitza el Govern català.

Properes parades:

El 6 de desembre, la mostra itinerant 'El Mar, la frontera més ampla' al vaixell de l'ONG badalonina es podrà visitar al port de Tarragona.

El 12 de desembre, l'exposició clourà al Port de la Ràpita.