MÉTEO | Ambient assolellat amb temperatures fredes

MÉTEO | Ambient assolellat amb temperatures fredes
Ingrid Vicent
07/11/2023 - 09:05

Badalona - Dimarts d'anar abrigat. L'ambient fred s'ha fet notar a primera hora del matí amb les temperatures més baixes del que portem de tardor. El valor de mínima ha baixat fins als 9 °C a molts punts de la ciutat i fins als 8 °C a barris de la part de muntanya com Canyet, Bonavista o Pomar de Dalt. Avui serà un dels dies més freds de la setmana. Les màximes els hi costarà arribar a la marca dels 20 °C i es quedaran lleugerament per sota, assenyalant xifres al voltant dels 18-19 °C.

Ara bé, es presenta un dia plenament assolellat i això farà notar una sensació de confortabilitat al centre del dia. Aquest dimarts lluirà un cel clar i pràcticament sense nuvolositat.

A la tarda s'accentuarà el vent de garbí, es farà notar a primera línia de mar però res a veure amb les ventades de dies enrere.

Dimecres tornarà a ser un dia tranquil i amb temperatures pròpies de la tardor, però amb la diferència respecte avui que, de forma transitòria, el cel es veurà enterbolit pel pas de núvols alts i mitjans. Nuvolades que precediran al front que creuarà dijous. Serà un front poc actiu, deixarà algunes precipitacions cap a l'interior de Catalunya, però a la costa central, difícilment plourà. Si cau alguna gota serà anecdòtica. El front de dijous vindrà acompanyat per vent aponentat que facilitarà una pujada de la temperatura cap a meitat de setmana.