MÉTEO | Dimarts de normalització tèrmica

MÉTEO | Dimarts de normalització tèrmica
Ingrid Vicent
16/04/2024 - 09:20

Badalona - Avui s'aniran recuperant les temperatures pròpies del mes d'abril. Tot i això, de bon matí encara s'ha fet notar una certa suavitat tèrmica amb una temperatura mínima que ha marcat valors entre els 13-14 °C. En canvi, al migdia, ja no es notarà la calor d'estiu de les darreres jornades i els valors de temperatura màxima quedaran per sota dels 20 °C. Per tant, avui i els dies que vindran caldrà recuperar la màniga llarga.

La massa d'aire tan càlida del cap de setmana ha marxat i ara està entrant una de més freda que facilita el descens tèrmic i alhora una situació meteorològica marcada per la inestabilitat amb un temps insegur que afecta principalment les comarques entre la meitat nord de la costa central i nord-est de Catalunya. Una situació que implica un cel canviant.

Badalona se situa a la zona de frontera entre l'àrea de més nuvolositat, direcció Maresme i les grans clarianes, direcció Barcelona. Per tant, aquest dimarts l'estat del cel mostrarà variabilitat i s'aniran alternant estones d'ambient assolellat amb moments de cel més tapat. Fins i tot amb possibilitat que s'escapi alguna gota puntual al final del dia.

Dimecres i dijous continuarem amb la mateixa dinàmica de temps insegur. Demà al matí amb un cel més cobert i algunes pluges irregulars entre la matinada i mig matí. A la tarda no farà net. Fins divendres no es recuperarà un temps més estable.