MÉTEO | Dimecres amb intervals de núvols i ambient fresc

MÉTEO | Dimecres amb intervals de núvols i ambient fresc
Ingrid Vicent
17/04/2024 - 09:33

Badalona - Les temperatures han continuat baixant durant la matinada i avui ja tenim un ambient tèrmic totalment normalitzat per l'època. Han baixat les mínimes, avui fins a marcar els 12 °C; també ho faran les màximes. Al centre del dia la temperatura es quedarà més curta que ahir. Ha tornat la fresca i avui la màniga llarga no farà nosa perquè en conjunt, al llarg del dia, l'ascens de la temperatura quedarà bastant frenada.

Es manté una situació de vent de nord amb l'entrada d'una massa d'aire més freda i amb un rebuf de vent marítim cap a la costa central que afavoreix l'entrada d'humitat i la formació de nuvolades.

Avui dimecres augmenta la inestabilitat amb un cel mig cobert. Núvols que al llarg del matí seran més nombrosos, s'estendran per la costa i el prelitoral central i comarques del nord-est de Catalunya. No es descarta alguna gota de pluja puntual. A mesura que avanci el dia s'obriran clarianes que permetran variabilitat i estones de sol, sobretot a partir de migdia i tarda, però sense fer net. Als extrems del dia no es descarta la possibilitat de quatre gotes de pluja.

Dijous es mantindrà un temps insegur, novament amb un cel canviant i possibilitat d'alguns ruixats irregular i febles durant la matinada i de cara al vespre.

L'estabilitat tornarà a partir de divendres amb un estat del cel més assolellat i una lleugera pujada de la temperatura, dins d'uns valors primaverals.