MÉTEO | Els núvols baixos donaran pas a les clarianes

MÉTEO | Els núvols baixos donaran pas a les clarianes
Ingrid Vicent
30/01/2024 - 09:01

Badalona - Poques novetats. L'anticicló es resisteix a marxar i encara s'allargarà tota aquesta setmana mantenint una situació de poc moviment.

Avui els núvols baixos reapareixen al llarg del litoral i prelitoral, també ho han fet les boires cap a les planes d'interior. Ara bè, aquest dimarts, els núvols no seran tan persistents com ahir. Avui s'obriran clarianes i hi haurà més variabilitat.

Al llarg del matí el cel es mantindrà encara bastant carregat de núvols baixos. Les ullades de sol s'aniran fent més recurrents amb el pas de les hores amb núvols que s'aniran reduint progressivament. A partir de migdia i tarda les estones de sol seran més notables, tot i això, el sol es veurà mig enterbolit per bandes de núvols prims. Avui la nuvolositat encara no acabarà de desaparèixer, en canvi, demà dimecres es preveu una jornada amb molta més presència del sol.

Pel que fa a les temperatures, també pocs canvis. Aquest dimarts es torna a repetir un ambient suau a primeres hores del matí amb una lleugera baixada dels valors de mínima. Els termòmetres han marcat xifres entre els 10 i 12 °C. Comparativament amb les temperatures matinals, l'ambient no serà tan suau al centre del dia, tot i això, s'enregistraran valors superiors als que toquen per l'època. Avui amb previsió de màximes entorn els 15-16 °C.

En dies vinents la tendència de la temperatura serà a pujar, especialment dijous. El temps es mantindrà estable i es recuperarà un estat del cel amb més presència del sol.