MÉTEO | Gener finalitza amb persistència de l'anticicló

MÉTEO | Gener finalitza amb persistència de l'anticicló
Ingrid Vicent
31/01/2024 - 09:04

Badalona - Es manté l'anticicló i la calma. Avui amb la diferència, respecte als darrers dies, que lluirà un ambient assolellat bona part del dia. De bon matí encara amb alguns intervals de núvols baixos en punts de la costa, però molt més trencats i els més compactes situats mar endins. Cap al prelitoral també alguns bancs de boira matinals que no seran gaire persistents i es desfaran ràpidament al llarg del matí. Tot plegat, un pronòstic marcat pel sol.

Aquest dimecres la temperatura ha baixat lleugerament durant la matinada. Avui la manca de núvols ha permès un petit descens del termòmetre situant la temperatura mínima en xifres entre els 9 i 10 °C. Continuen sent temperatures per sobre del que tocaria per l'època. Al migdia les màximes marcaran uns valors similars als d'ahir, entorn els 15 °C. Ara bé, el sol farà percebre més sensació de calidesa.

Demà dijous, sí que hi haurà una pujarà la temperatura al centre del dia. El vent girarà a garbí i afavorirà que el termòmetre es mogui cap amunt. Al migdia es farà notar una sensació d'ambient primaveral amb temperatures suaus i ambient assolellat. Demà, es mantindrà un temps tranquil amb sol i un augment en la circulació de núvols prims que es mouran de nord a sud i transitòriament faran enterbolir el cel.

El mes de febrer començarà sense novetats. Els dies avancen, però la situació meteorològica no canvia. L'anticicló no marxa, es manté ferm i fins a final de la setmana vinent els mapes del temps no mostren indicis de canvis.