MÉTEO | La calor afluixarà durant el segon tram de setmana

MÉTEO | La calor afluixarà durant el segon tram de setmana
Ingrid Vicent
27/06/2023 - 09:23

Badalona - Dimarts d'ambient càlid després d'una nit més de xafogor. Les temperatures mínimes han marcat xifres entre els 23 i 24 °C a Badalona. Avui tornaran a repetir-se les temperatures altes, tot i que amb una tendència a la baixa. El termòmetre quedarà més curt que ahir, però es notarà poc i encara es viurà un ambient d'estiu.

La calor començarà a desinflar-se al llarg dels dies vinents i avançada la setmana és quan es notarà una refrescada que, a més a més, vindrà acompanyada per un canvi de temps. Entre dijous i divendres l'entrada d'aire fred en altura farà inestabilitzar la situació meteorològica i afavorirà que els ruixats i les tempestes puguin aparèixer de forma més general i arribar a sectors de costa.

De moment, dimarts de temps tranquil. El sol s'imposarà al llarg del matí, ho farà amb l'aparició d'algun núvol puntual a primera hora del dia. Res que impliqui un canvi de temps. Al llarg de la tarda el cel s'anirà emblanquinant fruit dels núvols que creixeran cap a la meitat nord de Catalunya i muntanyes prelitorals. Amb el pas de les hores acabaran arribant a la costa deixant un cel d'aspecte enterbolit i amb ambient xafogós.

Demà dimecres tornarà a ser un dia tranquil, però amb un estat del cel que mostrarà més variabilitat amb una combinació de sol i alguns intervals de núvols.