MÉTEO | Llarg i intens 'estiuet' de Sant Miquel

MÉTEO | Llarg i intens 'estiuet' de Sant Miquel
Ingrid Vicent
29/09/2023 - 09:00

Badalona - S'han recuperat les nits tropicals. Aquest divendres les temperatures mínimes no han baixat dels 20 °C. De fet, moltes mínimes a ciutat han marcat 21 °C. Amb aquests valors s'ha esborrat la fresca matinal d'inicis de setmana i ja des de bon matí es pot optar per la màniga curta i els pantalons curts. Avui serà un altra jornada d'ambient assolellat i temperatures d'estiu.

Aquest divendres s'ha aixecat sense núvols amb un cel completament blau que també s'observa a la resta del territori. Pocs canvis hi haurà al llarg del dia. Aquí a Badalona es mantindrà lluint el sol matí i tarda amb unes temperatures que, igual que ahir, arribaran a xifres de 27 i 28 °C.

El termòmetre s'enfilarà una mica més durant aquest cap de setmana. Entre dissabte i diumenge la temperatura tocarà sostre. El cap de setmana serà 100X100 estiuenc, amb sol, calor i una temperatura de l'aigua del mar que es manté també elevada.

Portem una setmana de monotonia meteorològica i aquesta situació d'estabilitat no ha de canviar a mitjà termini. Les darreres actualitzacions dels mapes del temps allarguen l'ambient assolellat i les temperatures elevades una setmana més. A partir de dimarts la calor afluixarà, però es mantindran temperatures amb valors per sobre dels habituals per l'època.