MÉTEO | Parèntesi a la bonança, dimarts amb núvols i menys suavitat

MÉTEO | Parèntesi a la bonança, dimarts amb núvols i menys suavitat
Ingrid Vicent
06/02/2024 - 08:52

Badalona - Avui no es repetirà l'ambient tan primaveral dels últims dos dies. Aquest dimarts el cel estarà emblanquinat per núvols alts i mitjans que faran que el sol quedi amagat. Aquest matí amb alguns moments de ressol, però en general, serà una jornada de cel tapat, sobretot amb núvols més atapeïts a la tarda. Ara bé, de pluja res de res. Almenys de moment.

De cara a final de setmana, entre divendres i dissabte el pas d'un front atlàntic afavorirà l'arribada d'algunes precipitacions. Un canvi de temps que també vindrà acompanyat per un descens de la temperatura que farà retornar l'ambient propi d'hivern.

De moment, avui la temperatura quedarà frenada i a diferència de diumenge i dilluns, no s'arribarà a la xifra del 20 °C. Avui, els núvols i el vent de component marítim aturarà l'ascens tèrmic durant les hores del migdia i la màxima quedarà més curta.

Avui hi haurà un petit parèntesi a la bonança. Aquesta setmana l'anticicló es va debilitant, però els dies vinents encara es farà notar. Dimecres i dijous tornarà a lluir un ambient assolellat, ho farà acompanyat per la circulació d'alguns núvols prims i amb temperatures que tornaran a moure's cap amunt. Tot plegat, a l'espera del canvi de temps que arribarà divendres.