Nolito's, guanyador del certamen Smash amb l'hamburguesa 'Diamante azul'

Nolito's, guanyador del certamen Smash amb l'hamburguesa 'Diamante azul'
Anna García de Albéniz
02/08/2025 - 21:38

Plaça del President Tarradellas, Gorg - L'hamburguesa «Diamante Azul» del restaurant Nolito's s'ha proclamat guanyadora del certamen «The Champions Burger». El premi local ha anat per “The ranch smokehouse” de Barcelona amb la seva proposta «Fucking bestia». Una competició que ha fet parada per primera vegada a Badalona i que tancarà portes demà diumenge.

WhatsApp Image 2025-08-02 at 20.33.54 (1)
Foto: Badalona Comunicació

L'establiment cordovès Nolito's ha fet la seva aposta per l'edició d'enguany amb Diamante Azul. Una hamburguesa amb pa de brioix blau, pols de diamant i or rosa, costella a l'estil americà, melmelada de bacó, formatge cheddar i salsa emmy. Des de local es mostren molt satisfets amb aquest reconeixement que l'atribueixen a la feina ben feta.

Fran Romero, Nolito's
WhatsApp Image 2025-08-02 at 20.33.53 (1)
Foto: Badalona Comunicació

El segueix de ben a prop «Tximist», que des de Bilbao han portat a Badalona l'hamburguesa «The Queen». Una proposta amb pa de brioix negre i or, chuletón, formatge cheddar americà, costella a baixa temperatura, cruixent premium i Salsa The Queen. Amb aquest, ja és el sisè premi que l'equip s'emporta cap al País Basc.

Íñigo Sánchez i José Maria Pino, Tximist
WhatsApp Image 2025-08-02 at 20.33.54
Foto: Badalona Comunicació

En tercera i darrera posició, Jismas, restaurant de Múrcia que ha presentat la burguer «Hater». Una hamburguesa amb brioix rosa amb glacejat de Doritos i Cheetos, chuletón amb cheddar, costella cuinada 48h, salsa secreta i melmelada de bacó. En aquesta ocasió, el restaurant es treu l'espineta i s'emporta el tant esperat premi.

Salva Soler, Jismas

WhatsApp Image 2025-08-02 at 20.33.53
Foto: Badalona Comunicació

Per acabar, el reconeixement local ha recaigut per l'hamburguesa «Fucking bestia» del restaurant “The ranch smokehouse”, de Barcelona. Una proposta amb brioix negre i formatge gratinat, doble chuletón, pulled pork fumat, crunch de Takis, formatge cheddar americà i melmelada de bacon Pork Belly. Per a Gabriel Arellano, el premi dona valor a la feina de tot l'equip. Amb tot, aquest ja és el tercer guardó que distingeix la tasca del restaurant barceloní.

Gabriel Arellano, The Ranch Smokehouse

El macroesdeveniment que ja ha aterrat a d'altres ciutats del país va arribar a Badalona el passat 24 de juliol. En total han estat 10 dies plens de música, gastronomia i bon ambient on la Plaça del President Tarradellas s'ha omplert de gom a gom.