Nou gir de guió al crim de la Guàrdia Urbana

Nou gir de guió al crim de la Guàrdia Urbana
Sílvia Villarroel
17/04/2024 - 19:39

Badalona - L'advocat del badaloní Albert López, un dels dos condemnats pel crim de la Guàrdia Urbana, ha assegurat que el seu client no ha fet cap confessió. Segons ha dit l'advocat José Luis Bravo en declaracions a Antena 3, ha parlat amb López i ell li ha dit que 'tot és fals' i que no hi ha cap document de confessió. Així ho ha afirmat després que ahir, alguns mitjans publiquessin que el badaloní havia reconegut davant els treballadors de Quatre Camins que havia comès el crim juntament amb Rosa Peral.

L'advocat ha assegurat que l'únic que l'Albert ha confessat és la seva participació com a encobridor en el crim, però mai haver participat en la mort. Bravo ha lamentat les informacions sobre una suposada confessió del seu client i ha dit que volen esbrinar com s'ha filtrat aquesta informació.

Pel que fa als permisos penitenciaris, ha indicat que el seu client ja té marcada una pauta i que ja sap quan hi podrà accedir. Això li ha servit a l'advocada de Rosa Peral, Núria González, per subratllar que si Albert López ja sap quan pot accedir a permisos és perquè ha confessat. Ha destacat que Rosa Peral ha demanat diversos permisos i tots han estat rebutjats perquè no reconeix la seva culpa.

Recordem que el badaloní Albert López va ser condemnat el 2020 a 20 anys de presó per assassinar la parella de Peral, Pedro Rodríguez. El crim va tenir lloc el maig de 2017, quan el cos de la víctima va aparèixer en un vehicle calcinat al pantà de Foix. Tots tres eren agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona.