Badalona - La nova programació als teatres municipals de Badalona arrencarà el 26 de setembre amb 'Un Déu salvatge', protagonitzada per Pere Arquillué, Laura Aubert, Ivan Benet i Maria Ribera al Teatre Zorrilla. Una temporada amb propostes còmiques, per a públic infantil, circ i música que també compten amb accent badaloní.
Una versió de Pere Arquillué de l'obra de Yasmina Reza en clau de comèdia. Una sàtira de la societat actual on l'acció se situa durant una reunió de dues parelles per intentar solucionar un incident que hi ha hagut entre els seus fills. Protagonitzada per Pere Arquillué, Laura Aubert, Ivan Benet i Maria Ribera.
La nova creació teatral d'Oriol Pla i Pau Matas després de l'èxit de Travy. Oriol Pla, sol davant del perill, tocarà totes les tecles damunt l'escenari: text, dansa, circ, clown, bufó i performance. El pecat de la gola és el tema escollit per retratar el consum compulsiu i altres mals d'una societat sobreexcitada i insensible al dolor.
Carles Xuriguera i Fel Faixedas ens parlen de les seves mares. El duet còmic comparteix humor i sentiment formen un espectacle basat en les seves pròpies mares que ni mortes poden descansar en pau. Un homenatge a les dones d'una generació marcada per la postguerra, un retrat entranyable que ens farà morir de riure.
En clau badalonina, dues cites al calendari, en aquest cas de dansa.
La companyia de dansa badalonina Dancing Human, sota la direcció artística de Silvia Pallisera, presenta una peça que ens convida a recórrer un viatge emocional que parteix de les arrels, travessa la recerca interior i arriba al silenci necessari per tornar a ser.
'Esto no es Jamaica' són les històries protagonitzades per les filles i fills de la classe obrera migrada a la recerca d'un futur als anys seixanta. Retalls de la vida quotidiana de dues generacions diferents presentats en tota la seva esplendor.
Una sàtira sobre el fet de sobrepensar freqüent en la Generació Z. L'espectacle gira al voltant de la història vital de la Paula Miró, ciberactivista que el 2024 va començar la seva particular transició cap a una imparable estupidització personal. Per deixar de patir, com més tonta, millor.
Sòmion ens fa viatjar a una ciutat on tots els oficis són ben peculiars: l'home que posa els carrers, el despertaire, la mestra de cant d'ocells, el pintor de fulles d'arbre, la cosidora de cors trencats…Una obra que ens convida a visitar aquesta ciutat tan especial amb el seu espectacle familiar de titelles amb música en directe.
Espectacle de circ de gran format amb 8 acròbates en escena que ens conviden a qüestionar com percebem la realitat que ens envolta.
Després de Le congrès ne marche pas, La Calòrica torna al Zorrilla amb aquesta comèdia existencial i política. En un vell hotel de muntanya enmig del no-res coincideixen un conjunt de personatges delirants vinguts d'arreu i amb diferents propòsits. Alguns han vingut des de molt lluny per sentir la majestuosa brama del cérvol, d'altres venen a tancar un important negoci immobiliari o a intentar salvar el seu matrimoni. També s'hi ha reunit un distingit grup de gent del teatre i a fora, al bosc, unes noies perdudes estan a la recerca d'una festa secreta mil·lenària.
L'altra cita badalonina. Enguany la Banda Simfònica de Badalona celebra enguany 25 anys i ho celebrarà d'una forma ben especial amb el concert de Santa Cecília. L'acte inclourà les peces més destacables interpretades per la banda i moltes sorpreses més.
María Pujalte, Francesca Piñón i Cristina Plazas porten a la ciutat «Les Bàrbares», dirigida per David Selvas. Una conversa sense tabús que afronta la mort prematura d'una persona. Tres amigues es reuneixen en un hotel per rememorar antics records, amb els quals es desvetllen les seves lluites internes sobre la feina, la maternitat i el feminisme, alhora que es posa a prova el valor de la seva amistat.
Una mestra valenta, hàbil i riallera ha construït amb la seva petita classe una bonica escola al bosc amb cabuda per a tots els animals. Vol que la classe creixi lliurement, però, malauradament, els grans comencen una guerra que obligarà els nostres protagonistes a deixar enrere la seva escola somiada, una escola construïda des de l'amor i el respecte mutu.
Una peça d'autoficció a partir del Rei Lear de Shakespeare improvisada cada vegada i en cada lloc amb un actor diferent. Aquesta irreverent adaptació del clàssic de Shakespeare aspira a ser una porta oberta a pensar en com ens relacionem amb els nostres pares, els biològics però també els metafòrics.
L'amor entre una noia de casa bona i un príncep embruixat a través de la partitura de Txaikovski. El famós conte de Nadal de Txaikovski amb les veus de Lluís Posada i Borja González. En format cambra, comptarà amb músics solistes de l'Orquestra Simfònica del Vallès.
I per celebrar les festes nadalenques, tot un clàssic; el Conte de Nadal de Charles Dickens.