Picabaralla entre el PSC i el govern per l'endarreriment de les obres del Pont del Petroli

Picabaralla entre el PSC i el govern per l'endarreriment de les obres del Pont del Petroli
Jordi Ribàs
23/01/2024 - 20:23

Badalona - El PSC de Badalona ha acusat de mentir al govern local perquè aquest dilluns afirmava que l'AMB ja havia aprovat el projecte de construcció del Pont del Petroli. Realment, però, l'AMB ha emés un informe favorable a una auditoria, però encara no ha aprovat el projecte en sí. Així ho ha reconegut el govern posteriorment, tot i que també ha defensat la feina feta per començar les obres tan aviat com sigui possible.

Aquest debat sobre el pont entre els dos grups ha protagonitzat bona part de la tertúlia del BDN360º, on el president del grup socialista, Fernando Carrera, ha acusat el govern d'haver mentit i de rectificar en pocs mesos l'anunci que havien fet a l'octubre. Per la seva banda, David Mejía, regidor de Via Pública i Mobilitat, ha remarcat que la majoria dels passos que queden per fer realitat les obres depenen ara d'altres administracions, començant per l'AMB i l'auditoria que s'ha aprovat recentment.

Recordem que el debat sorgeix arran de la notícia d'aquest dilluns, en què el govern local apuntava que el Pont del Petroli podria no estar enllestit aquest 2024, tal com estava previst inicialment.