'Projecte Cantera', semifinalista al Programa Impulsa Cultura

'Projecte Cantera', semifinalista al Programa Impulsa Cultura
Laia Martínez
27/05/2024 - 15:10

Santa Coloma de Gramenet - La iniciativa de Gramenet Contemporani, coneguda amb el nom de 'Projecte Cantera', és un dels 10 semifinalistes del Programa Impulsa, de la Fundació Catalunya Cultura. El projecte colomenc dota de recursos l'alumnat d'estudis artístics per ubicar-se al sector professional, conèixer els recursos del territori i espais expositius i l'acompanya en la seva primera exposició col·lectiva.

Aquesta iniciativa ha accedit a la segona fase del programa, després de ser seleccionada entre 40 projectes culturals. Un programa que té l'objectiu de millorar la gestió i sostenibilitat de projectes culturals catalans. 'Projecte Cantera' competeix ara amb la residència artística Cal Gras, Nova Sala Atrium, Cinema Transhumant, DAMA festival de dones magues, Brava Arts de l'Empordà, INCITE institut de la ciència, RZM Festival d'arts i natura i Som(Riu) Fest de les Terres de l'Ebre.

Els 10 projectes participaran ara en la segona fase del programa que consistirà en mentories personalitzades, guiades per professionals i el 10 de juliol faran una presentació pública al Demo Day. Serà quan el jurat n'escollirà els 5 finalistes. El 22 d'octubre tindrà lloc la Nit de l'Empresa i la Cultura 2024 i es farà el lliurament dels Premis IMPULSA CULTURA. El guardonat rebrà un premi dotat amb 10.000 euros.