Quirónsalud Badalona atén més de 600 urgències i 2.500 procediments diagnòstics i terapèutics en el primer mes en funcionament

Quirónsalud Badalona atén més de 600 urgències i 2.500 procediments diagnòstics i terapèutics en el primer mes en funcionament
Raquel Moreno/ Anna G. de Albéniz
15/11/2023 - 14:34

Badalona - Durant el primer mes en funcionament del nou hospital Quirónsalud Badalona s'han realitzat més de 2.500 procediments diagnòstics i terapèutics i més d'1 miler de visites mèdiques. També s'ha atès 600 serveis d'urgència i més d'un centenar d'hospitalitzacions a planta i l'UCI.

Unes xifres però que, segons els seus responsables, augmentaran en els propers mesos quan es formalitzi el conveni amb la resta d'asseguradores que hi formen part, i que representen la meitat dels prop de 40.000 badalonins que compten amb una assegurança de salut privada. L'hospital es presenta com un referent en la digitalització, investigació i innovació. Durant aquest primer mes en funcionament les xifres han superat les expectatives, tot i que encara han de créixer més, segons ha explicat el gerent de l'hospital, Josep Lluís Vega.

inauguració hospital quironsalud 1

Aquest dimecres l'alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol i el gerent de l'hospital, Josep Lluís Vega, han inaugurat el nou recinte hospitalari, el vuitè centre del grup Quirónsalud a Catalunya. Per a l'alcalde, l'arribada d'aquest hospital al municipi representa una oferta complementària a la que ja ofereix la sanitat pública, segons celebra, de referència.

inauguració hospital quironsalud 2

L'acte d'inauguració ha comptat amb la presència d'autoritats locals i una representació del teixit social i empresarial de Badalona. També d'una part dels 400 treballadors que formen part del nou hospital de 15mil metres quadrats i amb més de 35 especialitats mèdiques.

inauguració hospital quironsalud 3