Sant Adrià compta amb un bus llançadora gratuït des del centre a la platja del Fòrum

Sant Adrià compta amb un bus llançadora gratuït des del centre a la platja del Fòrum
Redacció
16/08/2023 - 15:44

Sant Adrià de Besòs - Amb la calor pròpia de l'agost, anar a la platja és una de les solucions que molts busquen per combatre les altes temperatures. No obstant això, per les persones grans i amb problemes de mobilitat no és tan fàcil anar-hi. És per això que l'Ajuntament de Sant Adrià compta amb un bus llançadora gratuït, que transporta als ciutadans des del centre de la ciutat fins a la platja del Fòrum.

L'autobús dona servei cada dia de la setmana fins a l'11 de setembre, des de les 8:40 h del matí fins a les 20 h del vespre. La iniciativa està sent tot un èxit entre aquells que freqüenten el servei i, malgrat estar principalment dirigit als més grans, també són les famílies o els més joves qui decideixen anar amb bus fins a la platja.

L'autobús arriba fins a la platja del Fòrum, sent una alternativa a la contaminada platja del Litoral, que està tancada al públic des del 2021. Un servei que molts aprofiten, però també n'hi ha alguns que encara no sabien de la seva existència.
A partir del 12 de setembre i fins a l'1 d'octubre, el bus donarà servei només els caps de setmana, però mantenint el mateix horari.