Segon incendi en pocs dies a Sant Roc

Segon incendi en pocs dies a Sant Roc
Mar Martínez / Berta Soler
04/08/2023 - 14:15

Sant Roc - Un incendi aquest matí al barri de Sant Roc ha deixat completament calcinat un habitatge del quart pis d'un edifici de cinc plantes al carrer de Santa Joana de Lestonnac. No hi ha hagut ferits perquè els seus habitants no hi eren i la resta de veïns de l'immoble han sortit pel seu propi peu per l'escala de la comunitat.

De moment es desconeix l'origen del foc. De fet, els bombers no han pogut apuntar ni tan sols on es podrien haver originat les flames perquè quan han arribat aquestes ja estaven molt esteses per tot l'habitatge. Pels volts del migdia ja estaven del tot extingides, però segons els mateixos bombers, han malmès molt el sostre del pis. Segons l'arquitecte municipal, però, l'edifici no ha patit danys estructurals.

CAMIONS BOMBERS INCENDI SANT ROC

Els tres inquilins no hi podran tornar en un temps indeterminat

La resta de pisos de l'edifici no han quedat afectats i durant el dia els veïns es preveu que puguin tornar a casa seva. Tret dels del pis cremat, que no podran fer-ho en un temps indeterminat, pel mal estat de l'immoble, segons han informat Bombers de la Generalitat. Es tracta de tres homes, que hi vivien com a inquilins. Segons l'Ajuntament de Badalona, 7 persones veïnes de la finca han optat per anar a dormir al Centre d'Urgències i Emergències Socials de Barcelona avui. En l'extinció de les flames han intervingut sis dotacions dels bombers.

Aquest incendi és el segon que es produeix al barri en menys de dues setmanes. L'altre va tenir lloc en un pis del carrer de Còrdova, a pocs metres.