Tercera derrota consecutiva i en descens

Ramon Duran
19/11/2023 - 17:19

L'Escala - El Club Futbol Badalona ha tornat a mostrar la seva pitjor cara i ha perdut per 3 a 2 al camp de l'Escala. A la primera part, el conjunt gironí s'ha avançat en el marcador mitjançant una diana de Roger Fortuny al cap de 17 minuts de partit, però la reacció escapulada no s'ha fet esperar i Toni Larrosa, 10 minuts més tard, ha situat l'empat a 1, un resultat amb el qual s'ha arribat al descans. A la represa hi ha hagut igualtat, però ha estat el conjunt badaloní el que ha capgirat el resultat amb un gol de Walid Meddeb, en una acció d'un contra un amb el porter local. Amb l'1 a 2 el matx semblava que estava molt del costat del Badalona, però en una acció de falta lateral ha arribat l'empat a 2, obra de Xavi Aparició. Per acabar-ho d'adobar, el davanter Xumetra ha aprofitat un regal defensiu dels visitants, per donar la victòria al seu equip. Amb aquesta derrota, ja en van 3 de consecutives i l'equip de Santi Álvarez cau en zona de descens, en una setmana que es torna a preveure molt complicada en l'àmbit i entorn del club.