'The Party' omplirà el Teatre Zorrilla amb les entrades exhaurides

'The Party' omplirà el Teatre Zorrilla amb les entrades exhaurides
Laia Martínez / Carles Tornero
05/02/2024 - 22:07

Badalona - La Janet organitza una festa amb els seus millors amics per celebrar el seu nomenament com a ministra de Sanitat d'Anglaterra, però el que semblaria una trobada de germanor acaba destapant moltes màscares. Així es presenta l'obra teatral “The Party”, que aterra aquest divendres al Teatre Zorrilla.

the party
teatrezorrilla.cat

És una comèdia amb un rerefons crític, en la qual es desemmascaren les falsedats socials i personals. Aquesta obra teatral de Sally Potter, adaptada i dirigida per Sergi Belbel, reuneix tot un conjunt de personatges que aparentment són íntims. Aleshores, què podria sortir malament d'aquesta trobada?

Parla de les relacions humanes

L'actor Jordi Díaz al BDN 360º

El repartiment està format per 7 actors de renom, entre els quals es troba també en Jordi Díaz, qui interpreta en Gottfried, un gurú espiritual alemany.

L'actor Jordi Díaz al BDN 360º

Aquesta obra, d'una hora i quart, es caracteritza per tenir tots els personatges sempre en escena. Un exercici, assegura Díaz, pel públic i pels mateixos actors. Després d'acumular èxits al Teatre Poliorama de Barcelona, ara començarà una gira. El primer municipi serà precisament Badalona, al Teatre Zorrilla, aquest divendres a les 20 h, on han exhaurit totes les entrades.

DSCF6043
El plató del BDN 360º amb l'actor Jordi Díaz i el presentador Carles Tornero

📺 Entrevista a l'actor Jordi Díaz al BDN 360º d'aquesta tarda: