Una nova residència per a gent gran de la Fundació Vallparadís generarà un centenar de llocs de treball a Badalona

Una nova residència per a gent gran de la Fundació Vallparadís generarà un centenar de llocs de treball a Badalona
Raquel Moreno Escudero
02/05/2024 - 14:26

Badalona - L'IMPO gestionarà la contractació de prop d'un centenar de persones que treballaran en el nou centre assistencial per a gent gran de la Fundació Vallparadís- Mútua Terrassa. Una nova residència que s'ubicarà al carrer Cervantes amb una capacitat de 136 places i 25 més per al centre de dia.

Està previst que aquest nou equipament, on treballaran prop d'un centenar de professionals de diferents àmbits, obri les portes de cara al mes de juny. Abans de la inauguració, però, tots els interessats podran visitar les seves instal·lacions totalment sostenibles, diuen els seus responsables, amb el medi ambient. El seu model d'atenció, expliquen, posen l'usuari al centre. La Fundació Vallparadís- Mútua Terrassa es mostra molt satisfeta d'oferir aquest nou centre residencial al municipi, segons ha explicat el seu director gerent, Ramon Ramells.

Aquest dijous l'alcalde de Badalona i el gerent de la Fundació han signat el protocol de col·laboració que posarà les bases perquè l'IMPO participi dels processos de contractació de personal. Albiol ha assegurat que aquest protocol de col·laboració serà el primer d'altres projectes amb l'entitat que beneficiaran, diu, la ciutadania.

signatura residència vallparadís