Unes 200 persones reten homenatge a víctimes i familiars de l'esfondrament

Unes 200 persones reten homenatge a víctimes i familiars de l'esfondrament
Redacció
07/02/2024 - 18:54

Badalona - Unes 200 persones s'han aplegat aquesta tarda a la plaça de la Vila per retre homenatge a les víctimes i familiars de l'esfondrament del carrer Canigó. Durant cinc minuts, el Cant dels Ocells ha ressonat davant el silenci i la presència de veïns i autoritats. Davant una Casa de la Vila amb les banderes onejant a mig pal, l'alcalde ha donat el tret de sortida a l'acte tot agraint la coordinació entre administracions i els serveis d'emergència. Ha afirmat que tothom ha estat a l'altura, però, sobretot, ha volgut posar en valor la gran tasca de desenrunament que han fet els bombers per treure peça a peça tota la runa de l'edifici. Tot i que durant l'acte l'alcalde ha donat a conèixer el nom de les víctimes, Mossos encara no n'ha confirmat la identitat.

També ha explicat que des d'aquesta mateixa tarda tècnics municipals d'urbanisme estan investigant les possibles causes de l'esfondrament. García Albiol ha recordat que oferiran alternativa habitacional temporal als afectats que ho necessitin i posaran a la seva disposició un servei jurídic.

L'alcalde Xavier García Albiol en declaracions a Badalona Comunicació


A banda dels regidors de tots els grups municipals, a la concentració d'homenatge també han assistit el delegat del Govern a Barcelona, Joan Borràs, la subdelegada del govern espanyol, Josefa Beltran, i l'alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon. L'acte ha finalitzat amb un gran aplaudiment conjunt.