Veïns de la Salut es queixen del soroll excessiu dels concerts que es fan a l'Antic Escorxador de Badalona

Veïns de la Salut es queixen del soroll excessiu dels concerts que es fan a l'Antic Escorxador de Badalona
Laura Valverde / Sílvia Villarroel
02/08/2023 - 14:59

Badalona - Alguns veïns del barri de la Salut es queixen de l'excés de soroll que generen els concerts que s'organitzen a l'Antic Escorxador de Badalona els caps de setmana. Per això, els afectats han decidit posar en marxa una recollida de signatures, que està centralitzada a l'Òptica Enrique del Passeig de la Salut.
Més d'una seixantena de veïns amb habitatges propers a l'Antic Escorxador ja han signat per reclamar que l'Ajuntament prengui les mesures necessàries per regular els concerts que es fan en aquest espai públic. El veïnat reclama que es limiti la durada dels concerts, per tal de poder descansar a partir de les 10 de la nit. Part dels veïns asseguren que durant aquest mes de juliol hi ha hagut un gran nombre de concerts que s'han allargat fins a altes hores de la matinada amb un volum molt alt.
Els veïns no veuen l'escorxador com el lloc idoni per fer concerts. És per això, que proposen traslladar-los al Parc del Turó d'en Caritg, on s'havien fet concerts a les Festes de Maig. Asseguren que aquest canvi milloraria el descans, ja que el parc no té edificis tan propers. Des del consistori afirmen que van tenir constància de les queixes dels veïns fa uns dies i en aquests moments s'estan fent les comprovacions adequades per veure si se superen les limitacions de decibels per actuar en conseqüència.