Vicco i Edu Esteve a La Mercè 2023

Vicco i Edu Esteve a La Mercè 2023
Laia Martínez
22/08/2023 - 09:58

Barcelona - En just un mes, Barcelona celebrarà una nova edició de la Mercè, que omplirà de música cada racó de la ciutat del 22 al 25 de setembre. Més d'un centenar d'artistes locals, nacionals i internacionals pujaran als diferents escenaris, d'accés gratuït, entre els quals Vicco i Edu Esteve.

La cantant tianenca coneguda, entre altres, pel seu hit 'Nochentera' serà a la platja del Bogatell a les dues de la matinada de divendres 22 de setembre. L'artista tancarà la nit després que actuïn Boye (21 h) i Ginestà (22.30 h). Vicco ens farà vibrar amb el seu estil més personal, rítmic i urbà, que ret homenatge a les cançons dels 80.

L'endemà, l'exconcursant d'Eufòria i cantant badaloní, Edu Esteve, pujarà a un nou escenari situat al carrer Menéndez y Pelayo, a Zona Universitària, a partir de les 20 h. Una música que convida a ballar i saltar amb cançons com 'La cadena' i 'La primavera', del seu darrer àlbum ARA O MAI.

Com a novetat, aquest any no hi haurà concerts a l'avinguda de la Reina Maria Cristina, tot i que l'indret continuarà acollint el Piromusical, que posarà punt final a les Festes el 24 de setembre amb un espectacle de 25 minuts, a càrrec del Sónar, que commemora 30 anys d'història.

Aquí tots els detalls.