Abel Caballero assegura que l'arbre de Vigo serà més alt que el de Badalona encara que Albiol pugi a sobre

Abel Caballero assegura que l'arbre de Vigo serà més alt que el de Badalona encara que Albiol pugi a sobre
Àlex Sisó
26/09/2023 - 19:25

Badalona - L'alcalde de Vigo, Abel Caballero, assegura que l'arbre de Nadal de la seva ciutat superarà mig metre al de Badalona. Afirma que farà 40,5 metres i continuarà superant al de Badalona tot i que Albiol pugi a sobre, tal com va proposar.

Entrevistat al Badalona 360, l'alcalde de Vigo reconeix que li agrada que altres localitats es comparin amb la seva ciutat perquè aquesta, diu, sempre guanya. Segons Caballero, en l'àmbit de la decoració nadalenca hi ha diferents lligues, i Vigo juga a la mateixa que altres ciutats com Nova York, Londres, París i Roma. Segons Caballero, altres ciutats com Madrid intenten ascendir de categoria. Enguany la ciutat gallega il·luminarà 450 carrers i instal·larà 11 milions i mig de llums. Davant xifres com aquestes, l'alcalde considera que Vigo continua sent pionera i és molt difícil superar-la.

Caballero ha explicat que durant la campanya nadalenca de l'any passat van invertir dos milions i mig d'euros i calculen que el retorn econòmic va ser superior als mil milions. L'alcalde es mostra satisfet de què Vigo sigui coneguda arreu del món per ser la ciutat més llums de Nadal del planeta, un fet que l'ha convertit, diu, en una ciutat turística tant a l'estiu com a l'hivern. Abel Caballero ha aprofitat per felicitar Badalona per la iniciativa que mostra a l'hora de preparar un Nadal magnífic.

F6sswzRXwAAa7st
Albiol i Caballero, dissabte a l'assemblea de la FEMP (Imatge: @Albiol_XG)