Albiol vol que la UPC s'instal·li a la CACI però invertint en la reforma de l'edifici

Albiol vol que la UPC s'instal·li a la CACI però invertint en la reforma de l'edifici
Àlex Sisó
13/11/2023 - 21:41

Badalona - L'alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, veu amb bons ulls que la Fundació CIM- UPC s'instal·li a la CACI, però ho condiciona a què la institució pagui les obres per arranjar l'edifici. Ho ha dit a l'entrevista del BDN 360. Albiol assegura que vol projectes concrets per ubicar Badalona en el mapa de les Smart Cities, per això ha anunciat que està treballant per implantar punts de càrrega per a vehicles elèctrics a tots els barris.

L'alcalde ha explicat que no li sembla raonable que, a banda de cedir l'edifici de la CACI, l'Ajuntament hagi de fer front a les obres de condicionament de l'espai, per un valor de 5 milions d'euros, tal com preveia l'anterior govern. Admet que aquest no és el seu plantejament, tot i que vol que la UPC s'instal·li a la CACI.

Pel que fa a projectes heretats per l'anterior govern, com el Centre de Blockchain de Catalunya. Albiol ha manifestat que no té intenció de pagar coses que no s'acaben materialitzant, sinó que vol apostar per projectes concrets com expandir punts de recàrrega per a vehicles elèctrics a tota la ciutat.

Segons l'alcalde, Badalona passarà a ser la ciutat amb més carregadors a la via pública de l'estat.