El PSC de Badalona critica el govern local per fer un ús partidista del departament de comunicació

El PSC de Badalona critica el govern local per fer un ús partidista del departament de comunicació
Jordi Ribàs
14/05/2024 - 14:32

Badalona - El PSC de Badalona critica el govern local per fer un ús partidista del departament de comunicació de l'Ajuntament. També li reclamen més polítiques d'habitatge, especialment de cara al manteniment dels pisos antics.

Durant l'entrevista a Ràdio Ciutat Badalona d'aquest dilluns, el president del grup municipal del PSC, Fernando Carrera, ha carregat contra el que descriu com un mal ús del departament de comunicació municipal. Concretament, Carrera considera que el govern d'Albiol en fa un ús partidista i ha posat com a exemple notes de premsa on es comparen dispositius de la Guàrdia Urbana amb gràfics vermells i blaus, en clara al·lusió als colors del PSC i del PP.

Tot i això, des del govern local asseguren que el Departament de Comunicació de l'Ajuntament fa una gran quantitat de dissenys setmanalment i que utilitza tota la varietat de colors diferents.

Sobre la nova etapa que s'intueix a la Generalitat, Carrera ha proposat a Albiol anar a reclamar junts més polítiques en matèria d'habitatge al pròxim president, que confia que serà Salvador Illa. Pel president del grup dels socialistes, el més urgent per Badalona és un pla de rehabilitació i manteniment de pisos.

Carrera també ha criticat el govern local per no cuidar les entitats que fan possible les festes de maig. Una opinió, diu, que no surt de l'oposició, sinó que prové dels mateixos protagonistes, com la comissió de festes o l'artista Ramon de los Heros qui, recordem, ha anunciat que no farà més dimonis.