Un gran rètol lluminós al BCIN felicita el Nadal a Badalona

Un gran rètol lluminós al BCIN felicita el Nadal a Badalona
Àlex Sisó
09/11/2023 - 20:35

Badalona - La instal·lació de l'enllumenat nadalenc avança a bon ritme. Des del govern asseguren que Badalona viurà el Nadal més espectacular de la seva història, ja que per primera vegada s'il·luminen tots els barris de la ciutat. Aquest divendres es preveu que es comencin a instal·lar els llums a la façana del museu i com a novetat, s'ha col·locat un gran panell lluminós al Badalona Centre Internacional de Negocis (BCIN)

bcin 2

El gran rètol felicita el Nadal i les festes a tot Badalona, ja que és visible des de diversos punts de la ciutat. L'element s'ubica al costat de les lletres de BADALONA que l'anterior govern va instal·lar al passeig marítim, a la zona de la platja del Coco, amb motiu de la Copa del Rei de Bàsquet.

Diseño sin título

Un canvi d'ubicació obligat, després que Demarcació de Costes obris un expedient sancionador a l'Ajuntament per haver instal·lat les lletres sense autorització. Malgrat tot, aquest Nadal el nom de Badalona lluirà al costat d'un gran rètol lluminós amb flocs de neu.

Aquest cap de setmana es començaran a instal·lar elements lluminosos de grans dimensions a tots els districtes. No hi faltaran les boles transitables, les estrelles lluminoses i els cèrvols, entre altres. Tot ha d'estar enllestit pel pròxim 17 de novembre, quan es farà l'encesa oficial de l'enllumenat a l'arbre de 15 metres que s'instal·larà a la plaça de la Vila. L'endemà serà el torn d'encendre els més de 80.000 píxels de l'arbre de 40 metres que s'ubica a la plaça President Tarradellas. Un esdeveniment que es podrà seguir en directe per Televisió de Badalona.