Dolors Sabater assegura que el Consell d'Europa ha mostrat interès a mantenir converses referent a les polítiques d'Albiol

Dolors Sabater assegura que el Consell d'Europa ha mostrat interès a mantenir converses referent a les polítiques d'Albiol
Àlex Sisó
02/11/2023 - 20:38

Badalona - La presidenta del grup municipal de Guanyem, Dolors Sabater, assegura que el Consell d'Europa ja els ha respost a la carta que van fer arribar a l'organisme europeu, recordant-li que ell mateix va titllar Xavier Garcia Albiol de 'polític racista' en un informe de l'any 2018.

Entrevistada al BDN360, Sabater ha dit que les dues màximes autoritats del congrés de representants locals s'han mostrat interessades a mantenir converses. També ha recordat que actualment estan preparant un informe per concretar dues accions 'racistes' més que, segons diu, Albiol ha dut a terme durant l'actual mandat. El retrocés de les ajudes ACOL i el fet d'haver tirat enrere l'alberg social de Pep Ventura.

Dolors Sabater al BDN360

Sabater, que també és presidenta del grup parlamentari de la CUP- Un nou Cicle per Guanyar, ha afirmat que deixarà el Parlament abans que acabi l'any. Ho farà, diu, un cop finalitzi algunes tasques que li han portat feina com el Pacte Nacional per la Llengua i dues ponències de llei sobre sensellarisme i associacionisme. Recordem que Sabater va anunciar el passat mes de juny la decisió d'abandonar el Parlament per centrar-se en la seva tasca com a regidora a l'Ajuntament de Badalona.

Entrevista íntegra al BDN360